Luk

Dette site bruger cookies. Du kan læse omkring hvordan vi bruger dem i privacy policy.

26/08/2021

Vigtig beslutning angående indefrosne feriepenge. Skal der ske indbetaling eller indeksering? Frist for stillingtagen er den 31. august 2021

Virksomheder fik i juli måned opkrævning fra Lønmodtagernes Feriemidler omkring de indefrosne feriepenge. Opkrævning er modtaget i e-boks – og der skal tages beslutning en gang om året. 

Såfremt det besluttes at lade feriepengene stå i virksomheden, skal der betales indeksering af disse. Indekseringen tilskrives for hver medarbejder én gang årligt pr. 31. maj og svarer til lønudviklingen det foregående år. For perioden 1. september 2020 til 31. maj 2021 er den årlige indekseringssats 1,5 procent.

Det kan for de fleste virksomheder således betale sig at indbetale det opkrævede beløb, såfremt virksomheden har midlerne hertil.

Hvis ikke virksomheden har midlerne hertil eller har en rente på kassekredit på over 1,5 procent, kan det, afhængigt af virksomhedens konkrete situation, bedst betale sig at undlade at indbetale feriepengene og derfor alene betale indekseringen.

Stillingtagen foretages på www.virk.dk/selvbetjening-feriemidler.

 Kontakt din daglige kontaktperson hos Ecomentor, hvis du ønsker vores assistance hermed.

Revision og regnskab

Lad os give dig mere frihed i hverdagen.

Læs mere

Mere frihed i hverdagen?

Hvad enten du repræsenterer et stort selskab, en mindre virksomhed eller dig selv, tager vi udgangspunkt i dig og dine ønsker og behov.

Læs mere

Branchespecifik rådgivning

Læs mere