Luk

Dette site bruger cookies. Du kan læse omkring hvordan vi bruger dem i privacy policy.

Håndværkere

Når du driver din egen håndværksvirksomhed, har du ofte brug for råd og vejledning fra en person, der virkelig forstår din hverdag og dine udfordringer.

Ecomentor er specialister inden for revision og rådgivning af håndværksvirksomheder og varetager mange forskellige faggrupper af håndværkere, som driver både store og små virksomheder.

Det giver os en bred viden og erfaring, der kommer dig til gode igennem sparring og rådgivning, der kan være med til at udfolde din virksomheds potentiale.

Vi kan hjælpe dig, uanset hvilken fase du er i – fra idéstadiet over optimering af økonomien til generationsskifte og salg af virksomheden.

Du kan bl.a. få hjælp til bogføring, administration, regnskab, udarbejdelse af budgetter og branchenøgletal, så vi sammen kan se på hvilke poster i din virksomhed, der kan optimeres for at udnytte virksomhedens potentiale bedst muligt.

Kontakt Ecomentor for en uforpligtende samtale om revision og rådgivning til din virksomhed.

Revision og regnskab

Lad os give dig mere frihed i hverdagen.

Læs mere

Mere frihed i hverdagen?

Hvad enten du repræsenterer et stort selskab, en mindre virksomhed eller dig selv, tager vi udgangspunkt i dig og dine ønsker og behov.

Læs mere

Branchespecifik rådgivning

Læs mere