Luk

Dette site bruger cookies. Du kan læse omkring hvordan vi bruger dem i privacy policy.

Tandlæger og læger

Ecomentor er lægers og tandlægers foretrukne samarbejdspartner og rådgiver, og vi betjener et meget stort antal kunder over hele landet.

Hos os er du ikke et nummer i systemet. Vi er tæt på alle vores kunder og er proaktive i vores rådgivning af dig og din virksomhed. Vi udarbejder bl.a. statistikker og branchespecifikke nøgletal, som giver dig mulighed for at bedømme din kliniks muligheder og problemstillinger.

Vi underviser løbende praktiserende læger på Københavns Universitet i skat og regnskab. Derfor kender vi problemstillingerne og ved hvilke løsninger, der er de mest optimale. Kombineret med vores lange erfaring og målrettede specialisering er vi tandlæge- og lægebranchen specialiserede og foretrukne rådgiver.

Skal du købe praksis? Så er Ecomentor den rette sparingspartner for dig!
Gennem vores store berøringsflade med læger og tandlæger deltager vi løbende i køb og salg af praksisser over hele landet.

Køb af praksis er på alle måder en stor investering, og vi er med hele vejen og kommer som regel ind i billedet, når du og din eventuelle kompagnon har fundet en eller flere praksisser, som I overvejer at erhverve:

  1. Vores rådgivning starter med, at vi gennemgår årsregnskaber og budgetter for den eller de praksisser, der kigges på. Vi giver dig en klar idé om, hvad der er vigtigt at overveje ved lige netop den praksis, som du/I har i tankerne.
  2. Vi gennemgår prisfastsættelsen og giver aktiv rådgivning, om prisen for den pågældende praksis er den rette. Vi har stor berøringsflade med branchen, herunder med advokater og banker, der er specialiseret i praksishandler, og vi har derfor et godt indblik i priserne i de forskellige områder.
  3. Når den rigtige praksis er fundet, hjælper vi med udarbejdelse af budget, som skal bruges til jer selv og til banken. Vi assisterer med at opstille budget både for praksis og for jer privat. Det er vigtigt for et gnidningsløst forhold til banken, at materialet afleveres i det rette format. Vi ved, hvad bankerne lægger vægt på, og sikrer os, at der er taget højde for dette i budgettet og oplægget til banken.
  4. Vi rådgiver omkring valg af den mest optimale virksomhedsform.
  5. Vi gennemgår udkast til kontrakt med henblik på at vurdere eventuelle uhensigtsmæssigheder i formulering og beløbsmæssigt indhold.
  6. Vi rådgiver omkring finansieringsforhold, hjælper med at indhente tilbud fra banker og vejleder jer i at udvælge det rigtige tilbud.
  7. Vi rådgiver om den bedste skattemæssige struktur og setup og har særligt fokus på optimering af personlige skatteforhold.

Når praksis er købt, er vi fremadrettet jeres sparringspartner. Vi hjælper jer gerne med f.eks. bogholderi, lønninger og årsregnskab, ligesom vi sikrer, at jeres skatteforhold altid er optimale, hjælper med jeres selvangivelse mv.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og din praksis.

Revision og regnskab

Lad os give dig mere frihed i hverdagen.

Læs mere

Mere frihed i hverdagen?

Hvad enten du repræsenterer et stort selskab, en mindre virksomhed eller dig selv, tager vi udgangspunkt i dig og dine ønsker og behov.

Læs mere

Branchespecifik rådgivning

Læs mere