Luk

Dette site bruger cookies. Du kan læse omkring hvordan vi bruger dem i privacy policy.

Revision og regnskab

Vores revision sikrer, at din virksomhed får rapportereret i overensstemmelse med lovgivning og aftaler.

Vores påtegninger og erklæringer på årsrapporter, regnskaber og andre økonomiske opgørelser giver din virksomhed høj troværdighed og pålidelighed i forhold til omverdenen.

Når du bliver kunde hos Ecomentor, sammensætter vi et team bestående af en partner og et antal medarbejdere, der har erfaring og indsigt i lige netop dine forhold og din situation.

Vi giver dig altid en primær kontaktperson – som har både overblik og dyb indsigt, og som kan trække på specialister i vores organisation alt efter dit behov.

Vi har et enormt forretnings- og serviceorienteret fokus på din virksomhed og kommer løbende med anbefalinger til strukturændringer og økonomirapportering, der kan medvirke til at forøge værdien af din virksomhed og give dig det fornødne overblik.

Vi bruger gennemarbejdede arbejdsmetoder og værktøjer, som er ajourførte i forhold til lovgivningen. Vi tilpasser dem til din virksomhed – uanset om du har en enkeltmands- eller en større virksomhed. Ved opgaver, der rækker ud over Danmarks grænser, trækker vi på vores AGN-netværk.

Regnskab
Vi står gerne for udarbejdelse af din årsrapport, perioderegnskab mv. ligesom vi har masser af erfaring med regnskabsanalyser og budgetkontroller.

I alt vores arbejde med dine regnskaber handler det om at sikre dig det bedste overblik over din økonomiske situation – på den måde skaber vi frihed for dig og din forretning.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan give dig mere frihed i hverdagen.