Luk

Dette site bruger cookies. Du kan læse omkring hvordan vi bruger dem i privacy policy.

Administration, bogføring og ledelsesrapportering

Bruger du din tid på at lave regnskaber eller på at udvikle og drive din forretning? Med andre ord: Gør du dét, du er bedst til.

Hos Ecomentor har vi besluttet kun at arbejde med dét, som vi har de rette kompetencer og ressourcer til. Derfor kan vi med sindsro tilbyde dig at stå for din virksomheds bogholderi og økonomifunktion.

Vores erhvervsserviceafdeling tilbyder alle ydelser indenfor bogholderi, løbende rapportering, lønkørsel mv. Vi råder over kompetencer på alle niveauer, og kan varetage rollen som CFO, regnskabschef, bogholder, løn-bogholder etc. – alt efter dine behov og opgavens omfang.

Ecomentor kan udarbejde en kundespecifik rapportering, som indeholder nøjagtig de regnskabsmæssige oplysninger, som er vigtige for dig i din dagligdag. Arbejdet tilrettelægges sammen med dig, og kan foregå på vores kontor via internettet eller hos dig, alt efter hvad der er mest praktisk.

Vi kan udføre arbejdet i samarbejde med dine nuværende bogholderimedarbejdere, eller vi kan varetage den fulde bogholderifunktion.

Vi giver gerne et fastpris-tilbud på løsninger som fx:

  • kvartalsvis bogføring med det formål at beregne moms
  • e-fakturering med bilagsregistrering og betalinger
  • daglig, ugentlig eller månedlig detaljeret rapportering til ledelsen
  • tilsvarende til eventuelle udenlandske interessenter

Kontakt os for en samtale om dine regnskabsmæssige behov. Måske bliver du overrasket over, hvor lidt administrativ outsourcing koster?