Luk

Dette site bruger cookies. Du kan læse omkring hvordan vi bruger dem i privacy policy.

IT-virksomheder

Når du driver din egen virksomhed, er det afgørende at kunne tale med en person, der virkelig forstår din forretning.

Vi er specialister inden for revision og rådgivning samt mange andre forskellige typer opgaver for både store og små IT-virksomheder.

Det giver os en bred viden og erfaring, der kommer dig til gode igennem sparring og rådgivning. Du kan bl.a. få hjælp til udarbejdelse af budgetter og branchenøgletal, så vi kan se på hvilke poster i din virksomhed, der kan optimeres for at udnytte virksomhedens potentiale bedst muligt.

Rådgivning i alle virksomhedens faser
Vi kan hjælpe dig, uanset hvilken fase du er i – fra du får en god idé, til du sælger virksomheden og derefter har behov for rådgivning om, hvordan formuen kan forvaltes.

Ecomentor har f.eks. været med til en af Danmarks største virksomhedshandler af IT-virksomheder i Danmark i år 2015 – en virksomhed som vi har fulgt tæt og rådgivet siden etableringen i 2007 gennem globalisering og frem til koncernens salg i 2015.

Få millioner tilbage fra SKAT
Mange IT-virksomheder og startups har en række udviklingsomkostninger forbundet med etableringsfasen og udvikling af virksomhedens produkt.

Udviklingsomkostningerne kan variere fra den ene virksomhed til den anden, men for nogle kan det handle om omkostninger i millionklassen. Ud af denne omkostning kan man fra SKAT få 22 % tilbage igen, da skattelovgivningen gør det muligt at få udbetalt skatteværdien af sine forsøgs- og forskningsudgifter.

Ecomentor har indgående kendskab til lovgivningen og rådgiver gerne om, hvorvidt din virksomhed kan gøre brug heraf.

Kontakt os og hør nærmere.

Revision og regnskab

Lad os give dig mere frihed i hverdagen.

Læs mere

Mere frihed i hverdagen?

Hvad enten du repræsenterer et stort selskab, en mindre virksomhed eller dig selv, tager vi udgangspunkt i dig og dine ønsker og behov.

Læs mere

Branchespecifik rådgivning

Læs mere