Luk

Dette site bruger cookies. Du kan læse omkring hvordan vi bruger dem i privacy policy.

18/12/2017

Revisorposten nr. 4 – 2017

Hermed fremsendes årets sidste Revisorpost. Emnerne denne gang er:

 1. Salgsmodning af din virksomhed
  Der bliver handlet virksomheder i et antal og til priser der ikke er set før. For at opnå den bedste pris, bør man forberede sig i god tid. Få gode råd om hvordan du bør optimere din virksomhed med henblik på at opnå den bedste pris.
 2. Pensionister og sommerhus
  Der sket ændring i reglerne for hvornår pensionister må anvende sommerhus som helårsbolig. Læs mere om betingelserne herfor på side 4.
 3. Splitleasing
  Splitleasing kan være modellen der mindsker dine biludgifter, men pas på faldgruberne, som hurtigt kan gøre splitleasing til en dyr løsning.
 4. Opbevaring af regnskabsmateriale
  Reglerne om opbevaring af regnskabsbilag, regnskaber m.v. findes flere steder  i lovgivningen, men kan der være årsager til at gemme materialet længere end loven foreskriver? Læs mere på side 5.
 5. Hjemmearbejde og persondataforordningen
  De fleste har hørt om persondataforordningen som træder i kraft i 2018, og mange virksomheder er i gang med at få etableret de relevante sikkerheder og vandtætte skodder der sikrer mod mulighed for misbrug af personfølsomme og fortrolige oplysninger. Men hvad med medarbejderes hjemmearbejdspladser? Er det virksomhedens ansvar og hvordan forholder man sig hertil? Få svaret på side 6-7.
 6. Fradrag for vedligehold i udlejningsejendomme
  Reglerne for hvornår en ejendomsudgift er vedligehold (som er fradragsberettiget) og forbedring (som anses som en forøgelse af anskaffelsesværdien) giver ofte anledning til spørgsmål, men der er hjælp at finde i vejledningen på side 7. Bemærk især reglen om fradrag for vedligehold i nyerhvervede udlejningsejendomme (gælder også forældrekøb).

Revisorposten nr. 4 – 2017

Revision og regnskab

Lad os give dig mere frihed i hverdagen.

Læs mere

Mere frihed i hverdagen?

Hvad enten du repræsenterer et stort selskab, en mindre virksomhed eller dig selv, tager vi udgangspunkt i dig og dine ønsker og behov.

Læs mere

Branchespecifik rådgivning

Læs mere