Luk

Dette site bruger cookies. Du kan læse omkring hvordan vi bruger dem i privacy policy.

29/11/2016

Revisorposten nr. 4 – 2016

Hermed følger årets sidste revisorpost. Denne gang kan du læse om:

  • Brug af udenlandske håndværkere på danske ejendomme. Vidste du f.eks. at du som privatperson kan få bøder, hvis du anvender en udenlandsk håndværker på din privatbolig, hvis håndværkeren ikke er registreret i RUT (Registreret for Udenlandske Tjenesteydere), og hvordan er det nu lige det er med momsen? Hvem betaler den?
  • Julen nærmer sig, og det er tid til julegaver til personale og kunder, julefrokoster osv. Få et overblik over skat og moms i den forbindelse.
  • Er du ejendomsudlejer er du muligvis omfattet af den nye lejereform, som stiller en række formelle krav til dig for at du kan bevare evt. krav mod udlejer. Og hvilke krav er det egentlig at du kan rette mod udlejer i relation til vedligehold, forbedringer osv.
  • Ejeraftaler betyder aftaler som ejere af selskaber indgår med hinanden. De er typisk langt mere vidtrækkende end hvad der fremgår af selskabets vedtægter, og dækker typisk forhold som hvad sker der med selskabet, hvis en selskabsdeltager dør, ikke længere ønsker at være en del af selskabet osv. Den slags spørgsmål kan nemmest besvares, når parterne er gode venner, og vi anbefaler altid at få udarbejdet en ejeraftale ved samarbejdets opstart. Ecomentor kan hjælpe med at stille de relevante spørgsmål, men selve ejeraftalen er noget en advokat udformer.
  • Flere og flere virksomheder tilbyder sundhedsforsikringer til sine medarbejdere. Hurtig behandling er godt for både medarbejder og virksomhed, men hvad skal man være opmærksom på, og hvordan med skatten?
  • Fra 1. januar 2017 bliver levering af pakker momspligtig. Handler du på nettet, så se hvad de nye regler betyder for dig.

revisorposten-nr-4-2016

 

Revision og regnskab

Lad os give dig mere frihed i hverdagen.

Læs mere

Mere frihed i hverdagen?

Hvad enten du repræsenterer et stort selskab, en mindre virksomhed eller dig selv, tager vi udgangspunkt i dig og dine ønsker og behov.

Læs mere

Branchespecifik rådgivning

Læs mere