Luk

Dette site bruger cookies. Du kan læse omkring hvordan vi bruger dem i privacy policy.

26/09/2016

Revisorposten nr. 3 – 2016

I dette nummer af RevisorPosten er der gode råd til hvordan du undgår, at din virksomhed går konkurs, og hvordan du med enkle midler kan forbedre økonomien i din virksomhed. Rådene kan virke som selvfølgeligheder, men ofte sker det alligevel, at man i en travl dagligdag i højere grad fokuserer på at producere og levere, end på at ”passe økonomien” med de udfordringer det måtte medføre.

Du kan også læse om moms ved madordninger i firmakantiner, og om håndteringen af ulovlige aktionærlån i forhold til skat og Erhvervsstyrelsen. Især sidstnævnte har haft vidtrækkende økonomiske konsekvenser for de personer, der har haft disse lån. Et ulovligt lån skal nemlig forrentes og beskattes, og samtidig skal det tilbagebetales til selskabet. Det er vigtigt, at udligningen foretages på den rette måde for at undgå unødig beskatning, og vi assisterer selvfølgelig gerne hermed.

Der er godt nyt til de virksomheder, der ønsker at tilbyde medarbejdere aktieordninger, og endelig er der nyt i forhold til revisors pligter ved udførelse af arbejde med kunderne samt i relation til revisionsvirksomhedens struktur.

God læselyst.

revisorposten-3-2016

 

 

Revision og regnskab

Lad os give dig mere frihed i hverdagen.

Læs mere

Mere frihed i hverdagen?

Hvad enten du repræsenterer et stort selskab, en mindre virksomhed eller dig selv, tager vi udgangspunkt i dig og dine ønsker og behov.

Læs mere

Branchespecifik rådgivning

Læs mere