Luk

Dette site bruger cookies. Du kan læse omkring hvordan vi bruger dem i privacy policy.

23/05/2017

Revisorposten nr. 2 – 2017

Har din virksomhed styr på IT-licenserne for de programmer, der ligger på servere, bærbare m.v. Hvis ikke, så kan det blive dyrt, når jeres software leverandører laver en såkaldt ”licens-audit”.  Læs hvorfor licensstyring er noget for din virksomhed.

Alle kender til privat deleøkonomi – AirBnB, delebiler o.s.v., men hvorfor ikke udbrede fænomenet til virksomheder, som ofte har overskudskapacitet på forskellige områder. Bliv inspireret af artiklen ”Deleøkonomi mellem virksomheder”

”Jeg er gift og har derfor ikke brug for testamente”. Er det sådan du tænker, så læs artiklen om arveregler. Den kan muligvis ændre dit syn på testamente selv om du er gift. Det kunne jo være, at du f.eks. ønsker at begunstige din ægtefælle på bekostning af dine børn. Kræver det testamente? Få svaret i artiklen.

Virksomheder har i årevis været underlagt persondataloven, men det er sandsynligvis de færreste, der lever 100 % op til reglerne. Nu er disse skærpet, og der er varslet store bøder til virksomheder, der ikke har styr på reglerne. Din virksomhed har sandsynligvis et omfattende arbejde forude for at være klar til reglerne træder i kraft d. 25. maj 2018. Få overblikket i artiklen ”Persondataforordningen – hvordan bør man forberede sig”.

Indberetninger til Danmarks Statistik føles ofte som tidsspilde, men i artiklen ”Indberetning til Danmarks Statistik” kan du læse mere om hvad oplysningerne bliver brugt til, og hvordan der arbejdes med at gøre besværet mindre for de enkelte virksomheder.

God læselyst

Revisorposten nr 2 – 2017

 

 

 

Revision og regnskab

Lad os give dig mere frihed i hverdagen.

Læs mere

Mere frihed i hverdagen?

Hvad enten du repræsenterer et stort selskab, en mindre virksomhed eller dig selv, tager vi udgangspunkt i dig og dine ønsker og behov.

Læs mere

Branchespecifik rådgivning

Læs mere