Luk

Dette site bruger cookies. Du kan læse omkring hvordan vi bruger dem i privacy policy.

23/02/2021

RevisorPosten nr. 1 – 2021

Så er første nummer af Revisorposten i 2021 på gaden, og du finder den ved at klikke på nedenstående link.
 
I dette nummer kan du bl.a. læse om:
 
Going concern
Vi er stadig ikke ude af coronaens klør, og mange virksomheder må aflevere årsrapporter i en usikker situation med nedlukninger og deraf presset økonomi. Revisor vil derfor være nødsaget til at stille kritiske spørgsmål i relation til virksomhedens muligheder for at fortsætte driften (going concern). Der vil være ekstra fokus på egenkapitalens størrelse, det likvide beredskab m.v. Få inspiration til hvad det betyder for netop din virksomhed, og hvad du selv kan gøre for at stå bedre, når revisor stiller kritiske spørgsmål.
 
Hjemmearbejdspladser og skat
Hjemmearbejdsplads er blevet en del af dagligdagen for mange i disse dage. Det er vigtigt at pladsen er indrettet så arbejdsskader undgås, men hvad med skatten, når arbejdsgiver afholder udgifter til hjemmearbejdspladsen?
 
Ledelsesberetningen
Er du opmærksom på at ledelsesberetningen er et velegnet sted til at profilere din virksomhed overfor samarbejdspartnere, potentielle medarbejdere o.s.v.
 
Læs om ovennævnte i Revisorposten, hvor du i øvrigt også kan læse om skat ved værdipapirdepoter i udlandet, feriepenge til direktører o.s.v.
 
God læselyst.

Revision og regnskab

Lad os give dig mere frihed i hverdagen.

Læs mere

Mere frihed i hverdagen?

Hvad enten du repræsenterer et stort selskab, en mindre virksomhed eller dig selv, tager vi udgangspunkt i dig og dine ønsker og behov.

Læs mere

Branchespecifik rådgivning

Læs mere