Luk

Dette site bruger cookies. Du kan læse omkring hvordan vi bruger dem i privacy policy.

24/02/2017

Revisorposten nr. 1 – 2017

Første 2017 udgave af Revisorposten er nu på gaden. Her kan du blandt andet læse om:

Lån til selskabsdeltagere og ledelse
Lån til selskabsdeltagere og ledelse har igennem en lang årrække været ulovlige, og flere har derfor oplevet at få bøder. SKAT har sideløbende krævet beskatning af lånene. Nu gør Erhvervsstyrelsen imidlertid disse lån lovlige, forudsat man overholder en række betingelser.  Man kan således undgå straf i form af bøder m.v., men skatten undgår man stadig ikke, eftersom SKAT ikke har ændret deres regler.

Optimering af udtræk
Er man selvstændig i selskabsform kan der være mange penge i at udnytte de forskellige muligheder for at trække penge ud til sig selv. Læs om række muligheder, du kan vælge at benytte dig af og dermed optimere dit ”efter-skat” udtræk fra dit eget selskab. Er du i tvivl om du har mulighed for yderligere optimering, så henvend dig til din daglige kontakt i Ecomentor og få lavet et servicecheck.

Forældrekøb
Forældrekøbslejligheder fylder mere og mere i statistikken, og SKAT har selvfølgelig kig på denne skattemæssige attraktive løsning. Men hvordan er det lige med skatten ved salg, og kan man gøre noget for at minimere eller helt fjerne den? Læs mere i dette nummer af Revisorposten.

God læselyst.

Revisorposten nr 1 2017

 

 

Revision og regnskab

Lad os give dig mere frihed i hverdagen.

Læs mere

Mere frihed i hverdagen?

Hvad enten du repræsenterer et stort selskab, en mindre virksomhed eller dig selv, tager vi udgangspunkt i dig og dine ønsker og behov.

Læs mere

Branchespecifik rådgivning

Læs mere