Luk

Dette site bruger cookies. Du kan læse omkring hvordan vi bruger dem i privacy policy.

REVISOR

Som dygtig revisor er du eftertragtet. Vi ved det godt. Og stillingsopslag er der nok af ude i marken. Ofte med lange lister af krav til, at du skal være struktureret, proaktiv, robust, detaljeorienteret og vi ved snart ikke hvad.

De lister tror vi ikke rigtig på.

Vi vil hellere prøve at besvare de spørgsmål, vi forestiller os, du sidder med. Måske du så får lyst til, at vi tager en snak. 

Og lad os bare starte med det store ”hvorfor”.

Hvorfor skulle jeg sige mit job op for denne stilling?
Måske fordi du får nogle spændende faglige udfordringer, et rigtig godt arbejdsmiljø og dygtige kollegaer, som respekterer og hjælper dig. Ligesom du selvfølgelig gør det med os.

Du kan få en bred og varieret opgaveportefølje, men brænder du mere for en specifik branche, er der også god mulighed for, at du kan specialisere dig. Vores kunder er f.eks. IT-virksomheder, produktions- og handelsvirksomheder, tandlæger og læger. Så det afhænger meget af dine interesser og kompetencer.

Apropos læger, så er Ecomentor mange lægers foretrukne samarbejdspartner og rådgiver. Så det er ikke helt skidt, hvis du kunne interessere dig for den branche. Som revisor for disse kunder bliver du specialisten i problemstillinger og løsninger og deltager løbende i køb og salg af praksisser over hele landet. 

Kan I sige lidt om ledelsen?
Vi tør godt sige, at Ecomentor har en frisk og ret uformel ledelse. Den består af Sten, Christian og Anders. Alle tre er statsautoriserede revisorer, som prioriterer at være synlige og tilgængelige i hverdagen. Det er også en ledelse, som både kan sætte sig ind i faglige problematikker og kunsten at få eksempelvis et hverdagsliv med børn og arbejde til at fungere.

Hos os kan du grundlæggende være dig. Det er der plads til. Og når opgaver eller andet driller, mener vi ret bogstaveligt, at døren til ledelsen er åben.

Hvad med mine kollegaer?
Vi kan jo starte med et tal. 20 kollegaer. Og du må selv vurdere, om vi er søde og rare, men det synes vi i hvert fald selv. Og vi skal nok gøre os umage for, at du får samme oplevelse.

De fleste af os har kunder i flere forskellige brancher. Vi er fremme i skoene rent IT-mæssigt. Vi arbejder benhårdt på at digitalisere alt, hvad der med fordel kan digitaliseres. Og så er vi seje til at få tingene rigtigt ind, så det hele passer. Det tænker vi også, du er.

Hvad det sociale angår, er det ret vigtigt for os, at vi har det godt sammen. Vi prioriterer i hvert fald det sociale i hverdagen, og så får den selvfølgelig en ekstra tand nogle gange om året. Det skal jo ikke hedde sig, at revisorer ikke kan holde en fest. 

Men vi har også alle et liv ved siden af, og den balance er vi meget obs på. Vi er glade for (og gode til) det vi laver, men det er jo kun et arbejde.

Hvordan ser min hverdag hos Ecomentor så ud?
Din hverdag handler om rådgivning af kunder. Du skal ikke sidde og lave bogføringsopgaver. Og du får gode kunder. Kunder der gerne vil samarbejde, og som du kommer tæt på.

Hvis du vil møde ind kl. 10.00, så gør du det. Passer det bedst at arbejde 4 dage om ugen, finder vi ud af det. Du passer dine kunder selv, og styrer din egen forretning, så det bliver en model, hvor ansvar og frihed går hånd i hånd.

I de første måneder af året har vi travlt, men hvis du ikke vil have overarbejde, så planlægger vi os ud af det. 

Ja, du fornemmer nok, at tingene kan forme sig efter, hvem du er, og hvad du gerne vil.

Hvilke kompetencer byder jeg ind med?
Du skal mest af alt interessere dig for dine kunder. Du besidder egenskaber, som gør, at folk oplever dig som kompetent, lyttende, konstruktiv og… ja, en man kan samarbejde godt med.

Vi antager naturligvis, at du er en fagligt kompetent revisor, som og prøvet nok til, at din rådgivning både er og virker troværdig. Helt specifikt har du godt styr på regnskab og skat. Hvad du ellers byder ind med, glæder vi os til at blive klogere på.

Har du helt andre spørgsmål?
Så giver du bare lyd. Vi samarbejder med rekrutteringsvirksomheden Medarbejderne, så det er dem, du tager fat på i første omgang. Kontakt chefkonsulent Anne Lenith på tlf.: 25109055. Er du en oplagt kandidat, skal vi nok få hilst på hinanden, og det glæder vi os til.

Du kan også uploade dit CV med det samme ved at trykke på knappen ”Søg stilling”. En ansøgning er ikke nødvendig. Vi vil hellere tale med dig om din motivation for stillingen.

Revision og regnskab

Lad os give dig mere frihed i hverdagen.

Læs mere

Mere frihed i hverdagen?

Hvad enten du repræsenterer et stort selskab, en mindre virksomhed eller dig selv, tager vi udgangspunkt i dig og dine ønsker og behov.

Læs mere

Branchespecifik rådgivning

Læs mere